Apartmani
Penthausi
Townhausi
To je savršenstvo
Klupska kartica
Kupovinom nekretnine postajete vlasnik klupske kartice koja će Vam omogućiti dodatne privilegije.
Klupska kartica
Kupovinom nekretnine postajete vlasnik klupske kartice koja će Vam omogućiti dodatne privilegije.
Aktivnost i sport
U neposrednoj blizini stambenog kompleksa nalaze se teniski tereni, igrališta, fitnes klubovi. A toplo more pruža neograničene mogućnosti za sportove na vodi. Možete de sebavite jogom u planinama, trčite pored mora ili da uživate u kajtingu — izbor je na vama.
Šetnja i razonoda
Ljubitelji aktivnog odmora na otvorenom izabraće aktivnosti po svom ukusu. Pješačenje, planinarenje, izleti automobilom istorijskim rutama, plovidba morem po slikovitim uvalama, safari ture, ronjenje, ribolov, rafting — ovo nije sav spisak dostupnih mogućnosti za rekreaciju.
Obrazovanje
U Tivtu postoji prestižna međunarodna škola sa IB statusom, kao i škole za učenje stranih jezika.
Kafići i restorani
Nacionalna kuhinja svidjeće se i ljubiteljima egzotike i ljubiteljima jednostavne domaće hrane. Crna Gora će obradovati goste velikim izborom restorana koji nude kuhinju za svačiji ukus.
Zdravstvena zaštita
Kupci nekretnina u Crnoj Gori imaju mogućnost da dobiju dozvolu za boravak, koja im omogućuje da koriste medicinske usluge državnih ustanova. Takođe, svako može da koristi platne usluge specijalista.
Šoping
Butici u kojima se prodaju poznate marke odjeće, satova i nakita, nalaze se u centru Tivta i zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca.
Iznajmljivanje
Postoji mogućnost iznajmljivanja jahti, aviona, helikoptera, automobila različite klase, a takođe možete zakazati razne transfere, usluge profesionalnog vodiča, prevodioca, advokata i cuvanja djece, ukoliko Vam je to potrebno.
Izaberi svoj pogled na more
Posebna pažnja posvećena je planiranju rasporeda prostorija u rezidencijama kompleksa. Panoramski prozori, visoki plafoni i sunčane terase pružaju predivan osećaj za prostor.
Apartmani
Penthausi
Taunhausi
Kontakti
Republika Crna Gora, Tivat, Donja Lastva 4, Lastva Park Residential Complex
Naša lokacija
© All rights reserved, 2021