Apartmani
Penthausi
Townhausi
To je savršenstvo
Ekskluzivan stan
Stan ima svoju otvorenu zelenu terasu površine 21 m2, koja nije uključena u stambenu površinu stana i predstavlja bonus od investitora. Kroz panoramske prozore pruža se predivan pogled na Bokokоtorski zaliv. Vlasnici stanova imaju na raspolaganju veliki bazen i prostor za odmor, svoje mjesto za roštilj, podzemni parking, lift i pomoćnu prostoriju za odlaganje stvari — ostavu.
145 m²
cena od 500 000 €
from
500 000 €
3 spavaće sobe
4 kupatila
2 parkirng mesta
energetska efikasnost A+
Garaža
1 sprat
Ekskluzivan stan
Stan ima svoju otvorenu zelenu terasu površine 25 m2, koja nije uključena u stambenu površinu stana i predstavlja bonus od investitora i možete je iskoristiti na razne načine. Stan ima velike panoramske prozore, kao i prostorije za garderobu, što stan čini još prostranijim. Kompleks posjeduje veliki bazen i prostor za odmor, mjesto za roštilj, podzemni parking, lift i pomoćnu prostoriju za odlaganje stvari — ostavu.
125 m²
cena od 450 000 €
from
500 000 €
3 spavaće sobe
4 kupatila
2 parkirng mesta
energetska efikasnost A+
Garaža
1 sprat
Duplex
U stambenom kompleksu Lastva Park nalazi se 6 dupleksa sa dve spavaće sobe. U prizemlju se nalazi komforan dnevni boravak sa izlazom na bazen. Za proširenje unutrašnjeg prostora postoje svlačionice, kao i dodatna ostava za lične stvari na -1 spratu i privatni parking, a radi veće udobnosti, stanovi su opremljeni sa tri kupatila. Svi rasporedi su raspoređeni tako da se stanovi lako mogu kombinovati jedni sa drugima kako bi se dobila veća površina. Svaki dupleks ima svoj bazen i zelene terase za opuštanje.
od 174 m²
cena od 715 000 €
cena od 715 000 €
3 spavaće sobe
2 kupatila
1 parkirng mesto
energetska efikasnost A+
1 sprat
2 sprat
Jeste li sanjali o tome?
Još nekretnina
Taunhausi
Penthausi
Kontakti
Republika Crna Gora, Tivat, Donja Lastva 4, Lastva Park Residential Complex
Naša lokacija
© All rights reserved, 2021